skip to Main Content

De zomer lijkt nog ver weg, maar Komt sneller dan we denken. Dit jaar zetten we ons als ZWO-commissie in voor Rwanda. Vanaf begin maart kunnen jullie zakjes bijvriendelijke bloemenmengels bij ons kopen. De opbrengst van de verkoop gaat naar ons project in Rwanda.

Doen jullie ook mee?
Er is keuze uit drie verschillende mengsels met elk meer dan 20 verschillende bloemsoorten, zodat er op elke grondsoort genoeg bloemen op zullen komen:

  • Vlindermengsel (a) – hier komen zowel vlinders als bijen op af, een genot om te zien;
  • Kindertuin-mengsel (b) – met lager-groeiende bloemen die niet giftig zijn. Geen zorgen of kleine kinderen de bloemen plukken en in de mond stoppen.
  • Bijenmengsel (c) – het mengsel dat het meest gericht is op bijen, met ook prachtige bloemen.

Het zaadzakje wordt geleverd door een gerenommeerde zaadteler, bevat uiteraard zaai-instructies en is genoeg voor 3 m2 (afhankelijk van het soort zaden).          Eén zakje kost € 2,50, drie zakjes kosten € 7,00.

Zaden kunnen besteld worden door een e-mail naar tinekevink@hotmail.nl te sturen met naam, adres, mengsel-keuze en aantal zakjes.

Of stuur een appje naar Tineke, 06-47725951. Ook hierbij graag naam en adres, mengselkeuze en aantal zakjes vermelden. Na de bestelling krijgt u een bericht over de betaling. Na ontvangst van uw betaling onder vermelding WeeserBij voor Rwanda worden de zadenmengsels zo snel mogelijk in de brievenbus bezorgd. Bestellingen ontvangen we graag voor 20 maart, zodat jullie in april kunnen gaan zaaien!   Alvast bedankt voor jullie steun aan Rwanda

Wilt u geen zaden kopen maar wel ons project steunen dan kunt u een gift overmaken naar de ZWO NL13 RABO 0349501491

De ZWO                                                                                                  

In Rwanda worden ze blij   Door onze zaden voor de BIJ!

Back To Top